Auto aankoop

Bent u op zoek naar een hybride auto dan is het verstandig even contact met ons op te nemen.

Wij hebben de mogelijkheid om u een hybride auto aan te bieden tegen gunstige tarieven  met drie maanden garantie. Laat ons weten naar wat voor hybride auto u op zoek bent en wij zullen met een mooi voorstel komen.

Ook als u zelf een mooie occasion hebt zien staan zijn wij bereid om deze occasion op lokatie met u te gaan bekijken en beoordelen. Dit kan bij een particulier of een handelaar zijn. Wij schrijven hierbij een rapport uit waar de belangrijkste punten en natuurlijk accu en hybride delen zorgvuldig gecontroleerd zijn. Zo voorkomt u dat uw aankoop een kat in de zak wordt!

Wilt u uw hybrideauto verkopen neem ook dan even contact met ons op. We beheren een netwerk van aankopers en verkopers. Graag brengen we deze partijen met elkaar in contact en zorgen we voor een warme overdracht met eventueel een bespreekbare garantie overname.

Natuurlijk kunt u daarna via de site op zoek naar een erkend service bedrijf bij u in de buurt.

Mocht u overige vragen hebben over de techniek, aankoop of het rijden van een hybrideauto kunt u via het email adres altijd contact met ons opnemen. We zullen u dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.